Bli inte en av oss, bli ett bättre du tillsammans med oss!

Är du techig, social, brinner för kompetensutveckling, gillar att hitta bästa lösningen för kund, anti-jobb protectionist eller all-of-the-above?
Då kanske du är nästa stjärna på en familjär arbetsplats med konsultglädje i fokus!

Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren för dig som jobbar inom nischen NetOps, DevOps eller SecOps. För oss handlar det om att erbjuda en miljö som gör att du ständigt kan utvecklas i rätt riktning.

Hos oss kan du jobba med nätutveckling hos en operatör, med nätverksautomatisering på en myndighet, nätverkslösningar i molnet hos ett Fintechbolag eller varför inte med drift/implementering på de största enterprise företagen i Sverige? Vi tar tillsammans fram de kunder och uppdrag som passar just för dig.

Varje medarbetare är viktig, därför väljer vi att vara selektiva när vi rekryterar. Det är helt enkelt viktigt att du passar in, annars är det svårt att erbjuda bästa möjliga förutsättningar för ett långt samarbete. Vi fokuserar dessutom stenhårt på kompetensutveckling. Du och din chef tar fram en gedigen plan för din kompetensutveckling. Den här planen revideras kontinuerligt och följs noggrant upp.

Men viktigast av allt, vi har kul och jobbar tillsammans. Vi hjälper och inspirerar varandra. Hela företaget drivs på ett sätt där laganda, kompetensspridning och en grym arbetskultur är inbyggt i vårt DNA.

Intressant, kontakta oss!

Kontakta oss
Telefon: 08-773 23 00